Bytt låsskjerm på Android-telefonen

Synes du låsskjermen blir for enkel? Widget Locker er redningen.

Med WidgetLocker får låsskjermen din mer funksjonalitet.
Med WidgetLocker får låsskjermen din mer funksjonalitet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du vekker en Android-telefon fra dvale kommer du først til låsskjermen. Avhengig av hvilken produsent som har laget telefonen din, varierer utseende og funksjonalitet noe, men de fleste viser hvor mye klokka er og lar deg dra en eller annen bryter ned for å låse opp telefonen.

Men, som med så mye annet på Android lar også denne seg bytte ut med noe annet, og det er her WidgetLocker kommer inn i bildet. Dette er en app som erstatter låsskjermen når du slår på telefonen og kan skreddersys nærmest i det uendelige.

Les også:
Slik bytter du ut Android-tastaturet
Slik bytter du SMS-program på Android

Bruk vanlige widgets

Du kan legge vanlige Android-widgets direkte på låsskjermen, sette opp skyvebrytere til å starte ulike apps, regulere lysstyrke, bytte fra ringetone til vibrering, starte kameraet (eller videoopptak) etc. Hvis du vil kan du også plassere helt vanlige ikoner på låsskjermen, enten de starter en applikasjon eller ringer din bedre halvdel direkte.

Bytt låsskjerm på Android-telefonen


Det finnes godt med innstillinger – bakgrunnsbildet bestemmer du selvsagt selv, og du kan også angi hvorvidt du vil se varselfeltet på låsskjermen eller ikke, om flere knapper enn av og på-knappen kan brukes for å slå på telefonen, hvorvidt volumbryterne skal fungere når telefonen er avslått og mye, mye mer.

SAMLESIDE:

Android

Lett å skreddersy

For å skreddersy utseendet på låsskjermen må du starte selve applikasjonen. Etter en kjapp veiledning i hvordan du justerer ting, kommer du så inn i tool mode, der du kan legge til elementer, endre de som er der, endre utseende etc. Det finnes også en rekke ulike temaer som kan lastes ned for å skreddersy utseendet – du kan jo for eksempel sjekke denne forumtråden for inspirasjon.

PS! Widget Locker lar seg også kombinere med eventuell kodelås hvis du vil beskytte telefonen din.

WidgetLocker (Android Market, kr 11,-)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer