Bytter navn

HBO Max og Discovery+ slås sammen.

BLIR ÉN: I løpet av året samles innholdet til HBO Max og Discovery+ i én app. Foto: Pål Joakim Pollen
BLIR ÉN: I løpet av året samles innholdet til HBO Max og Discovery+ i én app. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I fjor kunngjorde Warner Bros. Discovery at strømmetjenestene HBO Max og Discovery+ skal fusjoneres til én tjeneste.

I kveld skal Warner Bros. Discovery endelig legge fram sine planer for den nye strømmetjeneste som samler innhold fra HBO Max og Discovery+ i én og samme app.

TIPS: Med enkle tastetrykk kan du flytte flere apper samtidig og få en ryddigere mobilskjerm. Video: Malin Ridder-Nielsen Janssen Vis mer

Samme pris

Da vil solide HBO-serier som «The Sopranos» og «Succession» og Discovery-serier som «Dr. Pimple Popper» og «Fixer Upper» bli å finne i samme app, skriver The New York Times, som har snakket med tre personer med kjennskap til fusjonen.

Ifølge kildene vil den nye strømmetjenesten koste omtrent det samme som HBO Max gjør i dag, som i USA er 16 dollar i måneden. I tillegg planlegger Warner Bros. Discovery ulike prisnivåer, deriblant et rimeligere abonnement med reklame.

I Norge koster HBO Max 89 kroner i måneden, mens Discovery+ starter på 79 kroner uten reklame.

Navnet er Max, bare Max

Videre skriver The New York Times at navnet på den nye strømmetjenesten hverken vil ha HBO eller Discovery i navnet, men bare «Max».

Det er ikke første gang det ryktes at navnet endres til Max - CNBC meldte det først før jul i fjor, og ifølge kildene til The New York Times stemmer dette.

Dessverre for norske brukere, er kveldens lansering bare for det amerikanske markedet. Det bekrefter Warner Bros. Discovery i Norge overfor DinSide.

Derfor må du vente litt lenger på å få svar på om hva som skjer med introduksjonstilbudet til HBO Max med halv pris helt til du sier det opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer