Chilimobil Fri Data

Chilimobil endrer Fri Data

Fjerner plagsomme restriksjoner.

FJERNER RESTRIKSJONER: Fri Data-kundene til Chilimobil behøver ikke lenger å sende en SMS etter å ha brukt 5 GB. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
FJERNER RESTRIKSJONER: Fri Data-kundene til Chilimobil behøver ikke lenger å sende en SMS etter å ha brukt 5 GB. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kastet Telia seg inn i kampen om mobilbrukerne som ønsker mye data og introduserte fri data-abonnementet Telia X. I dag kunngjør Chilimobil at de gjør justeringer på sine brukervilkår og fjerner ting som SMS-sperre.

Mobiloperatørens Fri Data-kunder behøver ikke lenger å sende SMS når de har brukt mer enn 5 GB data i løpet av en dag. I stedet velger Chilimobil å nedjustere datahastigheten til kundene når de passerer denne grensen. Etter du har brukt 5 GB mobildata som Fri Data-kunde hos Chilimobil, strupes hastigheten til 3 Mbit/s.

Telia X har en liknende hastighetsbegrensning som trer i kraft etter kundene har brukt over 40 GB, men det er i løpet av en måned.

En annen ting Chili fjerner, er restriksjonene rundt datadeling ut over personlig bruk, samt forbudet med å sette SIM-kortet i en ruter. Operatøren har også bestemt seg for å fjerne klausulen som gjorde at de kunne terminere kunder med unormalt dataforbruk.

Mener det har vært utfordrende

- Vi står midt i en mobildata-krig - og den har vi tenkt til å vinne, sier administrerende direktør i Chilimobil, Lars Ryen Mill, i en pressemelding. Han legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer