Chromecast med gratis Spotify

Flere tilbud for deg med en av Googles strømmepinner.

TILBUD: Chromecast-eiere får stadig nye tilbud, men de er ikke så lett å finne hvis ikke du vet hvordan. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
TILBUD: Chromecast-eiere får stadig nye tilbud, men de er ikke så lett å finne hvis ikke du vet hvordan. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google har solgt godt av sin lille Chromecast-pinne her til lands, og i høst lanserte selskapet to nye modeller:

Chromecast Audio, som gjør et "vanlig" lydanlegg trådløst, og Chromecast 2, som lar deg sende bilder, lyd og video trådløst til en TV eller projektor. Begge høstet en femmer på Dinsides terning, og testene finner du bak lenkene du nettopp passerte.

Innebygde tilbud

Det mange ikke vet, er at disse enhetene har flere medfølgende tilbud. Selv om det er lenge siden du kjøpte en, dukker det opp flere tilbud i ny og ne allikevel.

Vi har for eksempel sjekket med vår gamle Chromecast (første generasjon, men vi vil anta at tilbudene er de samme med den nye) og vår nye Chromecast Audio.

Her er tilbudene vi fant:

Begge enheter:
- Gratis Spotify Premium i tre måneder (verdi 297,-). Fordrer at du ikke allerede er premium-bruker.

- Gratis Google Play Musikk i tre måneder (verdi 297,-). Gjelder nye brukere.

Chromecast (ikke audio):
- Gratis Viaplay-abonnement i tre måneder (verdi 297,-). Gjelder nye brukere.

- Én gratis leiefilm fra Google Play (verdi inntil 49,-).

HER: Trykk deg inn på Chromecast-oppsettet (tannhjul, venstre bilde), deretter på de tre prikkene øverst til høyre i det høyre bildet (ikke synlig i vårt skjermbilde) og velg "Se etter tilbud". Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
HER: Trykk deg inn på Chromecast-oppsettet (tannhjul, venstre bilde), deretter på de tre prikkene øverst til høyre i det høyre bildet (ikke synlig i vårt skjermbilde) og velg "Se etter tilbud". Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer


Slik finner du tilbudene

Når du har satt opp en Chromecast-enhet hjemme, åpner du Chromecast-appen og velger «enheter»-fanen. Derfra trykker du på tannhjul-ikonet på Chromecasten hvor du så får se mer informasjon om enheten.

Øverst i høyre hjørne kan du trykke på de tre prikkene og velge «se etter tilbud». Etter noen sekunder dukker så disse tilbudene opp, der du kan følge instruksjonene videre for å løse dem inn.

Dette kan det være verdt å sjekke i ny og ne – spesielt gratis filmleie har dukket opp flere ganger.

LES OGSÅ: Ti tips til deg som har Chromecast

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer