Dagens iPhone-anbefaling: Path Tracker

iPHONE: Dette lille programmet logger turene pinlig nøyaktig.

Publisert
Sist oppdatert
Nøyaktigheten er pinlig, i vårt tilfelle tilbakela vi 3,922 km på 28 minutter og 29 sekunder. Gjennomsnittsfarten var 8,262 km/t.


Det dukker stadig opp nyttige og mindre nyttige applikasjoner i Apples App Store. Vi har tidligere omtalt flere forskjellige av dem, sist gang var det fjernstyring av Windows som var på programmet, denne gangen en applikasjon som drar nytte av den innebygde GPSen i iPhone 3G.

Les også: Vår test av iPhone 3G

Full oversikt

Applikasjonen heter Path Tracker. Navnet oversettes for øvrig automatisk til Sporlogger på norsk iPhone, og kommer altså i norsk språkdrakt. Funksjonaliteten er veldig enkel; her logges en rute fra A til B, herunder distanse, tiden, og gjennomsnittsfarten.

Dagens iPhone-anbefaling: Path Tracker


Når ruten er tilbakelagt kan ruten tegnes opp ved hjelp av Google Maps.

Deretter får du muligheten til å lagre ruten på nettstedet PathTracks.com. Bruker du applikasjonen i treningsøyemed, kan du enkelt følge utviklingen din på nett i ettertid.

Du kan lagre turene dine på nettet, for deling, dokumentasjon eller ganske enkelt fremtidig referanse.
Du kan lagre turene dine på nettet, for deling, dokumentasjon eller ganske enkelt fremtidig referanse. Vis mer


Nøyaktigheten viste seg å være pinlig, i vårt tilfelle tilbakela vi 3,922 km på 28 minutter og 29 sekunder. Gjennomsnittsfarten var 8,262 km/t.

Så får vi håpe at farten øker litt i løpet av høsten.

Sporlogger koster 6 kroner, og finnes enklest ved å søke etter "Path Tracker" i App Store via iPhone 3G. Før du starter programmet bør du deaktivere den automatiske "tastelåsen". Dersom du ikke gjør det, vil loggingen stoppe når låsen kommer på.

Les også: iPhone-applikasjonene du bør laste ned

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer