Dagens iPhone-anbefaling: Path Tracker

iPHONE: Dette lille programmet logger turene pinlig nøyaktig.

Publisert
Sist oppdatert

Det dukker stadig opp nyttige og mindre nyttige applikasjoner i Apples App Store. Vi har tidligere omtalt flere forskjellige av dem, sist gang var det fjernstyring av Windows som var på programmet, denne gangen en applikasjon som drar nytte av den innebygde GPSen i iPhone 3G.

Les også: Vår test av iPhone 3G

Full oversikt

Applikasjonen heter Path Tracker. Navnet oversettes for øvrig automatisk til Sporlogger på norsk iPhone, og kommer altså i norsk språkdrakt. Funksjonaliteten er veldig enkel; her logges en rute fra A til B, herunder distanse, tiden, og gjennomsnittsfarten.

Når ruten er tilbakelagt kan ruten tegnes opp ved hjelp av Google Maps.

Deretter får du muligheten til å lagre ruten på nettstedet PathTracks.com. Bruker du applikasjonen i treningsøyemed, kan du enkelt følge utviklingen din på nett i ettertid.

Nøyaktigheten viste seg å være pinlig, i vårt tilfelle tilbakela vi 3,922 km på 28 minutter og 29 sekunder. Gjennomsnittsfarten var 8,262 km/t.

Så får vi håpe at farten øker litt i løpet av høsten.

Sporlogger koster 6 kroner, og finnes enklest ved å søke etter "Path Tracker" i App Store via iPhone 3G. Før du starter programmet bør du deaktivere den automatiske "tastelåsen". Dersom du ikke gjør det, vil loggingen stoppe når låsen kommer på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer