Damenes drømmemobil?

Motorola har imponert mange damer med sin designmobil Razr V3. Nå håper de at en luksusversjon av ny Krzr skal kapre enda flere kvinnehjerter.

Publisert
Sist oppdatert

Etter en lang periode der Motorola har sett ut til å hvile godt på laurbærene etter salgssuksessen Razr V3i, ser det endelig ut til at designerne i selskapet har kommet seg tilbake på jobben igjen.

Syltynne Krzr er den nyeste mobiltelefonen til selskapet og en åpenbar oppfølger til mobilen som startet den syltynne bølgen i mobilverdenen. Selv om mobilen knapt har kommet seg ut fra fabrikken har Motorola tydeligvis sett sitt snitt til å lage en luksusversjon av denne telefonen.

A girl’s best friend

Diamanter er som kjent en jentes beste venn og dette har virkelig blitt tatt på alvor med Krzr-modellen som er designet av den kjente østerrikske designeren Peter Aloisson. Han er relativt godt kjent i mobilbransjen for å lage eksklusive versjoner av kjente mobiler med uante antall juveler og metaller.

Han har blant annet laget en eksklusiv versjon av en mobiltelefon for det russiske selskapet JSC Ancort. Denne mobilen hadde en pris på 1,3 millioner dollar, eller 8,5 millioner norske kroner.

Hva mobilene under vil koste er mer usikkert, men det vil uansett variere basert på antallet og kvaliteten på de monterte edelstenene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer