Dårlig 4G holder LG unna Norge

Vil ikke lansere toppmodellen LG Optimus G om ikke Norge skjerper seg.

KAN KOMME: LG Optimus G lanseres nå i Norden, men ikke Norge, foreløpig. Kommer den, kommer den en gang i årets andre kvartal.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
KAN KOMME: LG Optimus G lanseres nå i Norden, men ikke Norge, foreløpig. Kommer den, kommer den en gang i årets andre kvartal. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- 2012 var et utfordrende år for oss, innrømmer PR-sjef Susanne Persson i LG overfor DinSide, når vi møter henne på MWC-messen i Barcelona.

I fjor lanserte de LG Optimus 4X og Prada-telefonen, begge med relativt stive priser. Salget gikk ikke som de håpet, men så fikk de lage den nye Nexus-telefonen, Nexus 4, og det skal ha vært en snuoperasjon for den koreanske kjempen.

Vi likte den svært godt da vi testet den i fjor, med terningkast fem og "Anbefalt produkt".

- Vi solgte omlag 20.000 Nexus 4 i Norden, og vi fikk selvtilliten tilbake, sier Persson.

Les også: Test av LGs Google Nexus 4

Siden har vi hørt lite fra selskapet her til lands, men nå står selskapet klart med nye toppmodeller i Norden. Foreløpig er det dog høyst usikkert om de noen gang kommer til Norge.

For til tross for hva vi liker å tro: Vi er rett og slett ikke avanserte nok.

Ingenting, eller 4G

4G-telefonen Optimus G er en toppmodell som allerede har vært på markedet i USA og Asia siden i fjor. I praksis snakker vi om en Nexus 4, men med LG-logo og LG-programvare. Nå skal den endelig innta Norden, og telefonen ble denne uken lagt ut for salg i våre naboland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer