Samsung Galaxy S22

Datoen er avslørt

BEKREFTET: Kun uker igjen til Samsung Galaxy S22 lanseres.

GALAXY S22 ULTRA?: Dette skal angivelig være Samsung S22 Ultra, som nå ser ut til å ta over for Note-serien. Foto: evleaks
GALAXY S22 ULTRA?: Dette skal angivelig være Samsung S22 Ultra, som nå ser ut til å ta over for Note-serien. Foto: evleaks Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med teknologimessa CES vel overstått, er det på tide å vende blikket mot kommende produktlanseringer.

Vi skrev nylig om Apple, som ifølge ryktebørsen skal lansere flere nyheter, deriblant iPhone SE 3, i mars eller april, og før den tid er det duket for Samsungs årlige Galaxy S-lansering.

På denne tida i fjor var faktisk Galaxy S21-serien offisielt avduket og var kun et par uker unna butikklansering.

De seneste månedene har det versert flere rykter om kommende Galaxy S22, og det er publisert både bilder og videoer av hvordan S22-serien blir seende ut.

Oppdatert 26. januar: Samsung bekrefter nå at de skal holde et Unpacked-arrangement 9. februar klokka 16 norsk tid med S-serien i fokus:

Galaxy S22

Både YouTuberen Unbox Therapy og Twitter-brukeren OnLeaks, som begge er kjent for å treffe godt på sine rykter, har delt videoer av såkalte dummy-utgaver, altså modeller, av Samsungs kommende toppmodeller.

Begge viser at det som hevdes å være Galaxy S22 og S22 Plus, har forholdsvis lik design som Galaxy S21 og S21 Plus:

Det er dermed angivelig Galaxy S22 Ultra som skiller seg mest ut, og ser tilsynelatende ut til å dele samme design som den trolig pensjonerte Galaxy Note-serien til Samsung.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer