Når kommer iPhone 13?

Datoen er satt

Apple inviterer til lansering 14. september.

INVITERER: 14. september klokka 19 norsk tid viser Apple frem iPhone 13. Foto: Apple
INVITERER: 14. september klokka 19 norsk tid viser Apple frem iPhone 13. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Tradisjon tro blir det iPhone-lansering i september i år. Apple har nettopp sendt ut invitasjon til sitt store høstarrangement, som denne gangen er døpt «California streaming».

Nok en gang blir det en livesending fra Apple Park, Apples hovedkvarter i Cupertino. Sendingen kan du følge på Apple.com, og sikkert i flere kanaler, tirsdag 14. september klokka 19 norsk tid.

Forventningene til de nye iPhone-modellene er blant annet at Apple endelig gir dem raskere oppfriskningshastighet på skjermen (120 Hz), forbedrede kameraer med mer zoom og en mindre busslomme på toppen.

Mer enn iPhone?

Foruten nye iPhone-modeller sier ryktene at vi antakeligvis får se en ny utgave av den «vanlige» Airpods-modellen, altså nummer tre i rekka, og det kan også være at Apple viser frem Apple Watch series 7, selv om de siste ryktene sier at den kan bli forsinket.

En selvskreven gjest er iOS 15, der vi nok også vil få en dato for når iPhone-eiere verden over kan laste ned den nye versjonen av Apples mobile operativsystem, som riktignok vil bli lansert uten enkelte annonserte funksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.