Tester av hodetelefoner og øreplugger

De beste hodetelefonene i sommervarmen

Se hvilke modeller som skiller seg ut som spesielt gode kjøp.

SOMMERLYKKE: Musikk på øret setter en ekstra spiss på late, varme sommerdager.Men det er stor forskjell på trådløse hodetelefoner, både når det gjelder pris, praktisk bruk og lydkvalitet. . Foto: B. Bernard/Shutterstock/NTB scanpix
SOMMERLYKKE: Musikk på øret setter en ekstra spiss på late, varme sommerdager.Men det er stor forskjell på trådløse hodetelefoner, både når det gjelder pris, praktisk bruk og lydkvalitet. . Foto: B. Bernard/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Sommer, sol og uteliv. Og musikk, naturligvis. Men du vil vel ikke plage andre strandgjester med en diger bluetooth-høyttaler?

Hodetelefoner kommer som kjent i mange forskjellige utgaver. Noen er trådløse, andre har ledning. Noen sitter inni øret, mens andre sitter utenpå. Og så har du de som demper støyen fra utenverdenen.

(Artikkelen inneholder lenker til produkter via tjenesten Prisjakt, som Dinside har et kommersielt samarbeid med. Prisjakt-lenkene gir deg beste tilbud på varen. Dinside har ingen bindinger rundt hvilke produkter vi velger å skrive om.)

Trådløst mot støy

Du ser stadig sjeldnere folk med dinglende ledninger fra hodet og ned til mobilen i lomma. Og mange lydbevisste glad i de store klokkene som slutter rundt øret.

Tidligere var støyreduksjon noe bare folk som brukte fly svært hyppig brydde seg om å kjøpe. Nå har det nærest blitt allemannseie.

Det er er derfor ikke så overraskende at trådløse øreklokker med støyreduksjon tar stor plass i hyllene i elektronikkbutikken.

Men både trådløs overføring og elektronisk støyreduksjon koster. For de som ønsker å legge pengene i lyden, kan tradisjonelle hodetelefoner med ledning være et bedre valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer