De beste huskeliste-appene

Sliter du med å huske alle gjøremålene dine? Få mobilen til å hjelpe deg.

HOLDER ORDEN: Med en huskeliste-app vil du aldri glemme noe igjen.  Foto: KIRSTI ØSTVANG
HOLDER ORDEN: Med en huskeliste-app vil du aldri glemme noe igjen. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig skrev vi om sju alternative alarm-apper for deg som sliter med å stå opp om morgenen. I den forbindelse ble vi spurt om vi ikke kunne lage en lignende sak for huskeliste-apper.

Med en huskeliste-app kan du skrive ned alle gjøremålene dine, og få påminnelser når du skal utføre dem. Det finnes et drøss av alternativer der ute.

Her får du noen av våre favoritter.

LES OGSÅ: 11 kjekke iPhone-widgets

Påminnelser

iPhone har en innebygd huskeliste-app kalt Påminnelser. Det er en veldig enkel app som lar deg opprette påminnelser og sortere de inn i ulike lister. For eksempel kan du ha én handleliste, én liste for jobbting, én for regninger og så videre.

Du kan dele listene med andre Apple-brukere; bare gå inn på en liste, trykk på rediger og velg deling for å legge til en eller flere personer.

Når det gjelder selve påminnelsene, kan du sette opp slik at du får varsel om at du må huske gjøremålet på et spesielt tidspunkt, også gjentagende, eller når du ankommer et spesielt sted. For eksempel kan du stille inn slik at du får et varsel om å huske å sette på klesvasken idet du kommer hjem den dagen, eller at du husker å levere reiseregningene når du kommer på jobb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer