Nyttårssalget 2020:

De beste kjøpene på nyttårssalget

Her er de ekstra gode tilbudene i dag.

HALV PRIS: Nå får du Gulltasten-vinneren i kategorien årets lydprodukt, Jabra Elite 85h, til halve prisen av hva de kostet ved lansering i sommer. Foto: Pål Joakim Pollen
HALV PRIS: Nå får du Gulltasten-vinneren i kategorien årets lydprodukt, Jabra Elite 85h, til halve prisen av hva de kostet ved lansering i sommer. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2020 er i gang, og tradisjonen tro bugner butikkene av nyttårstilbud, der noen av dem er enda bedre enn på black friday for en drøy måned siden.

Vi har trålet igjennom tilbudene og plukket ut en håndfull produkter vi mener er ekstra gode kjøp på årets nyttårssalg:

Jabra Elite 85h

Vi gav en sekser på terningen til Jabras hodetelefoner med støykansellering da vi testet dem i mai – da til en pris på 3.000 kroner. I dag får du dem til halvparten – 1490 kroner hos NetOnNet.

Foruten å by på god lydkvalitet og effektiv støyreduksjon, kan Jabra-hodetelefonene også varte opp med svært god batteritid (36 timer) og utmerket handsfree-kvalitet. En ekstra rosin i pølsa er dessuten at de er regntette, noe svært få konkurrenter kan skilte med.

Til denne prisen er dette nesten en no-brainer om du er i markedet for et nytt par hodetelefoner med et budsjett på 1500 kroner. Elite 85h fikk også Gulltasten-prisen for årets beste lydprodukt i november.

LG 55UM7000

I dag kan du også få en 55-tommers LG-TV til 4.000 kroner, med 4K og HDR. Den er riktignok ikke av OLED-typen som selskapet er blitt mest kjent for, men allikevel en høyst anstendig LED-TV i LGs 7-serie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer