Nyttårssalget 2020:

De beste kjøpene på nyttårssalget

Her er de ekstra gode tilbudene i dag.

HALV PRIS: Nå får du Gulltasten-vinneren i kategorien årets lydprodukt, Jabra Elite 85h, til halve prisen av hva de kostet ved lansering i sommer. Foto: Pål Joakim Pollen
HALV PRIS: Nå får du Gulltasten-vinneren i kategorien årets lydprodukt, Jabra Elite 85h, til halve prisen av hva de kostet ved lansering i sommer. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2020 er i gang, og tradisjonen tro bugner butikkene av nyttårstilbud, der noen av dem er enda bedre enn på black friday for en drøy måned siden.

Vi har trålet igjennom tilbudene og plukket ut en håndfull produkter vi mener er ekstra gode kjøp på årets nyttårssalg:

Jabra Elite 85h

Vi gav en sekser på terningen til Jabras hodetelefoner med støykansellering da vi testet dem i mai – da til en pris på 3.000 kroner. I dag får du dem til halvparten – 1490 kroner hos NetOnNet.

Foruten å by på god lydkvalitet og effektiv støyreduksjon, kan Jabra-hodetelefonene også varte opp med svært god batteritid (36 timer) og utmerket handsfree-kvalitet. En ekstra rosin i pølsa er dessuten at de er regntette, noe svært få konkurrenter kan skilte med.

Til denne prisen er dette nesten en no-brainer om du er i markedet for et nytt par hodetelefoner med et budsjett på 1500 kroner. Elite 85h fikk også Gulltasten-prisen for årets beste lydprodukt i november.

LG 55UM7000

I dag kan du også få en 55-tommers LG-TV til 4.000 kroner, med 4K og HDR. Den er riktignok ikke av OLED-typen som selskapet er blitt mest kjent for, men allikevel en høyst anstendig LED-TV i LGs 7-serie.

TV-en har bare har vært på markedet siden oktober, til en pris på 12.000 kroner – altså snakker vi om en prisreduksjon på 67 prosent, som i hvert fall på papiret må kvalifisere til å være et svært godt kjøp.

LG 75UM7000

Blir 55 tommer for lite, er det også flere aktører som har 75-tommeren i samme serie på tilbud, der Elkjøp priser den lavest til 9990 kroner. Den har stort sett ligget på over 26.000 kroner med sporadiske tilbud på 15.000-kronersmerket.

Andersson PRB 3.5

Denne nødladeren har vi ikke testet selv, men våre bransjekolleger hos Tek.no mener at dette er den beste store nødladeren du får kjøpt, og den har aldri vært billigere enn de 299 kronene du må ut med i dag, mot en normalpris på 449 kroner.

Huawei P30 Pro

Huaweis foreløpig siste toppmodell på det norske markedet holder fremdeles stand som en av de aller beste, med et særdeles godt kamera innabords.

256 GB/8 GB-utgaven var riktignok et par hundrelapper rimeligere under black friday, men til 6.990 kroner er det fortsatt et meget godt kjøp i våre øyne. 128 GB-utgaven (med 6 GB RAM) får du til 5780 kroner.

» Dinsides test av Huawei P30 Pro

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer