Nyttårssalg 2018

De beste tekno-tilbudene på nyttårssalget

Flere butikker lokker nå med nyttårstilbud – vi har plukket ut de vi mener er ekstra gode.

MANGE TV-TILBUD: Nyttårssalget er i gang, og spesielt på TV-fronten er det mange gode tilbud i det hyllene skal gjøre klare for 2018-modellene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MANGE TV-TILBUD: Nyttårssalget er i gang, og spesielt på TV-fronten er det mange gode tilbud i det hyllene skal gjøre klare for 2018-modellene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2018 er akkurat sparket i gang, og det betyr at mange butikker har startet det årlige nyttårssalget, der man ofte kan gjøre gode kjøp på produkter som er i ferd med å bli erstattet med nye.

Vi har tatt runden i tilbudsavisene, og under finner du tilbudene vi vurderer som ekstra gode. Som vanlig har vi fokus på elektronikk, og for hvert produkt har vi med en boks med oppdaterte priser fra Prisjakt i tilfelle prisene presses ytterligere ned.

Og for ordens skyld – prisene ble hentet inn tirsdag 2. januar. Vi ikke tatt med dagstilbud denne dagen når det har vært angitt, men det kan selvsagt være at enkelte tilbud har vært dagstilbud uten at det har vært spesifisert, og at prisene derfor vil avvike fra teksten.

Mobiltelefoner

Om du har begrenset budsjett til ny mobiltelefon, er det få kjøp som er bedre enn Motorola G5 Plus, som varter opp med et svært lyssterkt kamera, kjapp fingeravtrykksleser og meget god opplevd ytelse for å nevne noe.

CDON selger den for 1990,-, som er en femhundrelapp under de fleste andre og samme gode pris som den var tilgjengelig for under Black Friday-salget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer