De første telefonene fra BenQ-Siemens

For første gang etter at BenQ kjøpte Siemens mobiltelefonvirksomhet i fjor sommer, har selskapet lansert nye mobiler under en nytt konsumentmerke. Mobilene vil heretter være av merket BenQ-Siemens.

EF-81 er en avansert 3G-telefon fra Benq-Siemens
EF-81 er en avansert 3G-telefon fra Benq-Siemens Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Minst en tredjedel av produktlanseringene i 2006 fra BenQ Mobile skal ha 3G-støtte, tre av fire produkter skal inneholde enten musikkspiller eller FM-radio, og annenhver telefon skal minimum ha 1,3 megapiksel kamera.

Enkelhet i fokus

For å nå målet om å ha en økonomisk stabil virksomhet på plass ved utgangen av 2006, har BenQ Mobile lagt to prinsipper til grunn, fokus og enkelhet. Fokus på forbrukere og nærhet til markedet, og enkelhet over alle operasjonelle strukturer for maksimal effektivitet.

Hovedkvarteret til den nye virksomheten, som ble startet den 1. oktober i fjor, er lagt til München. Dette er naturlig, siden det tyske miljøet har langt mer erfaring fra telekomsektoren enn BenQ-miljøet, som i første omgang skal bidra med ekspertise innen livsstilsdesign og hurtighet i forhold til markedet.

BenQ Mobile starter 2006 med siktemål om å forbedre bunnlinjen for hvert kvartal og ha etablert en økonomisk stabil virksomhet ved årets utgang.

De tre første produktene fra det nye selskapet heter EF81, S68 og S88.

Flere detaljer i søstermagasinet vårt Digi.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer