TEST: Apple AirPods Pro

De perfekte trådløse øreproppene for iPhone

Apple gjør det vanskelig for konkurrentene.

AIRPODS: De nye Airpodsene fra Apple koster langt mer enn de forrige, men det kan være verdt investeringen. Reporter: Kirsti Østvang. Video: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med AirPods Pro har Apple fikset alt som var galt med AirPods. Endelig sitter de godt i øret, de har fått fysiske kontroller og sist, men ikke minst byr de på aktiv støydemping. De nærmer seg de perfekte trådløse øreproppene, i hvert fall for deg som har iPhone.

Nytt design

Designet på gamle AirPods er omdiskutert. Noen synes de så teite ut, noen fikk de aldri til å sitte godt i øret. Apple hadde i praksis tatt sine kablede EarPods og klippet av ledningen. Du var prisgitt at de harde plastproppene satt godt i ørene for at de skulle låte bra.

Med AirPods Pro får vi imidlertid et nytt design med såkalt «in ear»-utforming. De har silikonplugger som dyttes inn i øregangen, og som alle er enige om at er enklere å få til å sitte i øret fordi pluggene kan forme seg etter øret ditt.

Jeg har aldri hatt problemer med passformen på AirPods. Faktisk har jeg foretrukket dem fremfor «in ear»-varianten fordi jeg synes det er ubehagelig med den trykkende følelsen i øret silikonplugger kan gi.

Kollega Pål Joakim opplevde det motsatt. Han fikk de aldri til å sitte riktig, noe han også skrev i testen av den første utgaven av AirPods.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer