MWC 2017:

De siste ryktene før mobilmessen i Barcelona

Vi tar turen nedover – her er det vi forventer oss.

COMEBACK: Nokia har nylig lansert en ny Android-telefon i Kina. Kommer det flere til Barcelona om en uke? Foto: Nokia
COMEBACK: Nokia har nylig lansert en ny Android-telefon i Kina. Kommer det flere til Barcelona om en uke? Foto: Nokia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elektronikkmesser arrangeres året rundt i alle verdens hjørner, men er det én messe som er spesielt aktuell for den mobilinteresserte nordmann, så er det den årlige Mobile World Congress-messen i Barcelona.

I år åpner messen mandag 27. februar, men allerede på søndag er det flere av de store produsentene som skal ha pressekonferanser og vise frem nye produkter.

Vi tar turen til Barcelona om en uke og satser på å bringe deg de heteste mobilnyhetene fortløpende, men først en oppsummering av hva vi forventer oss fra de største produsentene i år og når de ulike aktørene har pressekonferanser:

Huawei, søndag 26. februar klokka 12:00

Huawei (og LG) sparker i gang søndagen med pressekonferanse midt på dagen. Fra Huawei blir P10 og P10 Plus annonsert; nye toppmodeller og oppfølgere til henholdsvis P9 og P9 Plus, som ble lansert for snart ett år siden:

Hva som blir nytt denne gangen, gjenstår å se. Fremdeles ser selskapet ut til å videreføre dobbeltkamera-oppsettet på baksiden, og vi regner også med at telefonene vil få samme prosessor som Mate 9 Pro, som vi testet på tampen av fjoråret. Tilgjengelige farger skal være blå, gull og lysegrønn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer