Post-it som app

De velkjente klistrelappene går digitalt

Nå kan du digitalisere Post-it-lappene dine - se så enkelt

POST-IT: Du kan faktisk digitalisere opptil 200 kvadratiske notiser samtidig. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
POST-IT: Du kan faktisk digitalisere opptil 200 kvadratiske notiser samtidig. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

De fargeglade Post-it-lappene kan brukes til så mangt. Enten det er til å piffe opp veggen hjemme, planlegge arbeidet eller notere ned tanker og gjøremål. Noen har også den uvanen at de skriver opp passord på notislapper og henger dem opp i nærheten av PC-en, men det fraråder vi deg å gjøre.

Dette er eksempler på hvor fleksible disse klistrelappene faktisk er. Men ettersom færre og færre noterer for hånd, har 3M, selskapet bak Post-it, sett seg nødt til å tenke mer fremtidsrettet, noe som har resultert i en mobilapp for iOS og Android.

Appen har faktisk vært tilgjengelig på iPhone i flere år, men er først nå tilgjengelig på Android. Du finner den her i Play Store og her i App Store.

Hva kan den gjøre?

Som seg hør og bør for en Post-it-app kan du selvsagt ta notater i appen til Android og iOS – både med tastaturet og håndskrift – enten med finger eller penn på enheter som iPad Pro og Samsung Galaxy Note 9.

For å komme i gang, trykker du på pluss-ikonet nederst i appen og velger om du vil lage et nytt notat eller ta bilde av en Post-it-lapp. Hvis du velger et nytt notat kan du legge til flere under samme tavle ved å trykke på Add-knappen øverst midt på. Ved å trykke add-knappen øverst til høyre, legger du til alle notisene i en ny tavle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer