DeeMe – norsk meldingsapp med suksess i utlandet

På toppen av app-lista i Litauen.

POPULÆR I UTLANDET: DeeMe er norskutviklet og lar deg sende bilder og tekst til andre. Foto: DEEME
POPULÆR I UTLANDET: DeeMe er norskutviklet og lar deg sende bilder og tekst til andre. Foto: DEEME Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Litauen er den mer populær enn Snapchat og Instagram – DeeMe er en ny meldingsapp som er utviklet av nordmenn med støtte fra Innovasjon Norge.

– Applikasjonen er utviklet med tanke på å gjøre meldinger visuelle og vakre. Her kan man velge fonter og sette bilder inn i dialogen på en ny og kreativ måte som gjør meldingene til små postkort vel verdt å ta vare på, sier Frode Alver Nilsen i DeeMe i en pressemelding.

Bilder med tekst

Appen baserer seg primært på å sende bilder til andre, men du kan også skrive tekst på dem der du kan velge mellom flere fonter og farger slik at de får et ganske delikat utseende.

I motsetning til Snapchat, der bildene forsvinner etter noen sekunder, blir de imidlertid bevart i DeeMe-appen. Du kan også trykke på et bilde du har mottatt for å skjule teksten, slik at du ser bildet i sin helhet.

LES OGSÅ: Slik finner du de nye Messenger-appene

Finn venner enkelt

Appen er lett å komme i gang med. Når du har lastet den ned kan du velge å koble den til Facebook-kontoen din, slik at du lett kan finne venner som bruker tjenesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer