Dekselet som gir iPhone tastatur

Og gjør den til en... Blackberry?

Legg iPhone oppi, og skyv igjen. Vips, du har fått en BlackPhone, eller noe sånt. Foto: Typokeyboards.com
Legg iPhone oppi, og skyv igjen. Vips, du har fått en BlackPhone, eller noe sånt. Foto: Typokeyboards.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedet for smartmobiler med tastatur har, for å si det forsiktig, sett sine beste dager. Likevel er det mange som synes et fysisk tastatur er langt bedre å taste på enn skjermtastatur, spesielt når man skal skrive lange meldinger og forretningsbrev.

Det er disse brukerne utviklerne bak The Typo Keyboard har som målgruppe. Dette er et kombinert deksel med fysisk tastatur beregnet for iPhone 5 og 5S.

Tastaturet skal være temmelig likt det som sitter på BlackBerry Q10 som ble lansert i januar, komplett med baklys og samme taste-utforming. Dekselet dekker hjem-knappen på iPhone, men skal inneholde en liten erstatningsknapp, slik at du enkelt kan komme tilbake til hjemmeskjermen.

Best av alt er at du får 40 prosent mer skjermplass når du skriver, siden skjermtastaturet ikke er nødvendig.

Her ser du en video som demonstrerer produktet:

TYPO PRODUCTS - iPhone Keyboard Case from Typo on Vimeo.

Kommunikasjon skjer via Bluetooth, og produktet er ventet på markedet i januar til en pris av 99 amerikanske dollar (ca 600 kroner). Det skal blant annet vises fram under CES-messen i Las Vegas i januar. Mer info hos typokeyboards.com.

Kilde: Engadget.com

Flere ferske mobilsaker

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer