Del huskelistene med Google Keep

Ny funksjon lar deg enkelt dele lister med venner og familie.

ENDELIG: Nå kan Google Keep brukes til delte huske- og handlelister. Foto: KIRSTI ØSTVANG
ENDELIG: Nå kan Google Keep brukes til delte huske- og handlelister. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et drøss med apper for å lage notater og huskelister på mobilen, og Google har én av dem, nemlig Google Keep.

Keep er en av våre favorittapper fordi den er: gratis, lett å bruke og lar deg lage både vanlige tekstnotater, talenotater, bildenotater og sjekklister. Det er ikke den mest avanserte notatappen som finnes, men den får jobben gjort.

Google har dessuten akkurat oppdatert Keep med et par kjekke nyheter som gjør appen enda bedre å bruke enn før. Du må riktignok ha en Android-mobil for å kunne bruke den.

LES OGSÅ: Nyttige apper til studiestart

Delte notater

For det første er det nå blitt mulig å dele notatene med andre. Det kan være spesielt kjekt om du ønsker å ha en felles handleliste med din bedre halvdel.

Flere brukere kan naturligvis redigere notatet samtidig. Endringene skjer i sanntid, så det går kjapt å både legge til og fjerne elementer fra en sjekkliste eller annet dere måtte dele dere imellom.

Fargekodede notater

Noe av det fine med Google Keep er det enkle og ryddige brukergrensesnittet.

Vi liker også godt at du kan bruke fargekoder for å organisere notatene. Frem til nå har det imidlertid kun vært en rent kosmetisk funksjon, ifølge Lifehacker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer