Dell med billige PDAer

Mye tyder på at PDA-markedet vil oppleve en ny vår, med stadig flere rimelige Windows-baserte modeller.

Dell med billige PDAer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kaster også Dell seg ut i dette markedet, og lanserer nå modellen Axim X5. Modellen kommer i to utgaver, den billigste vil koste 1.875 kroner og den dyreste 2.645 kroner, ekskl mva (2.325 kroner og 3.279 inkl mva) for bedriftskunder. Det betyr i praksis at modellene vil være blant de aller rimeligste på markedet, noe som gjør at Dell forventer å ta betydelige markedsandeler i løpet av 2003.

Axim X5 er basert på Microsoft Pocket PC 2002, Windows-versjonen for håndholdte enheter. Ferdig installert er programmer som Outlook, Excel, Word, Internet Explorer, Messenger og Windows Media Player i pocket-utgaver.

Tekniske detaljer

Den største utgaven av Axim X5 leveres med krybbe
Den største utgaven av Axim X5 leveres med krybbe Vis mer


Begge utgavene har kortlesere for CompactFlash I og II, samt SD/MMC-kort, og en 3,5" TFT fargeskjem (240 x 320 punkter, 65.000 farger). Dell tilbyr en diverse tilbehør til , som for eksempel sammenleggbart tastatur.

Den største utgaven av Axim X5 har en Intel Xscale-prosessor på 400 MHz og leveres med 64 MB RAM og 48 MB ROM. Enheten leveres med krybbe.

Den minste utgaven har en 300 MHz proseessor, 32 MB SDRAM, 32 MB ROM og synkroniseringskabel istedenfor krybbe.

Begge utgavene leveres med krybbe for lading og kommunikasjon med PC. De har også mulighet for trådløs tilkobling (Bluetooth eller WLAN) via minnekortleseren, men dette er tilleggsutstyr.

Tastaturet er ekstratutstyr
Tastaturet er ekstratutstyr Vis mer


Lenke:
Dell

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer