Dell vil ta over stuen din!

Det holder ikke med PCer, nå skal Dell bli en stor elektronikkprodusent også. For å bekrefte dette, lanserer de flere dingser til stuebruk, samt bærbare enheter.

Dell vil ta over stuen din!
Publisert
Sist oppdatert

Selv om detaljene rundt Dells nye produkter er ganske begrenset, er det likevel interessant å følge med på hva selskapet pønsker på. Musikk og multimedia er blant områdene Dell nå vil konkurrere i.

Produktene som Dell nå lanserer inkluderer:

Dell Digital Jukebox - en bærbar MP3-jukebox, som tydeligvis skal ta opp konkurransen med iPod og Creatives Zen. Få detaljer er kjent om produktet, men i følge selskapet skal det ha en stilig design, mye lagringsplass, lett betjening og god batterikapasitet.

Dell Music Store er en nettbutikk for musikk, der kundene kan laste ned låter til jukeboxen.

Dell W1700 LCD TV er en 17 tommers LCD-skjerm med innebygd TV-tuner, slik at den passer perfekt både til TV-titting, PC-arbeid og spill. Den har også integrerte høyttalere.

Dell Media Experience - dette er en programvarepakke som vil følge med Dells stasjonære PCer. Fokuset er multimedia, og applikasjonen skal gjøre det enkelt å holde styr på bilder, videoklipp, musikk og filmer.

Dell Axim X3 er en ny PDA, som skal være tynn, lett og stilig. Blant funksjonene er en integrert WLAN-løsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer