Dell vil ta over stuen din!

Det holder ikke med PCer, nå skal Dell bli en stor elektronikkprodusent også. For å bekrefte dette, lanserer de flere dingser til stuebruk, samt bærbare enheter.

Dell vil ta over stuen din!
Publisert
Sist oppdatert

Selv om detaljene rundt Dells nye produkter er ganske begrenset, er det likevel interessant å følge med på hva selskapet pønsker på. Musikk og multimedia er blant områdene Dell nå vil konkurrere i.

Produktene som Dell nå lanserer inkluderer:

Dell Digital Jukebox - en bærbar MP3-jukebox, som tydeligvis skal ta opp konkurransen med iPod og Creatives Zen. Få detaljer er kjent om produktet, men i følge selskapet skal det ha en stilig design, mye lagringsplass, lett betjening og god batterikapasitet.

Dell Music Store er en nettbutikk for musikk, der kundene kan laste ned låter til jukeboxen.

Dell W1700 LCD TV er en 17 tommers LCD-skjerm med innebygd TV-tuner, slik at den passer perfekt både til TV-titting, PC-arbeid og spill. Den har også integrerte høyttalere.

Dell Media Experience - dette er en programvarepakke som vil følge med Dells stasjonære PCer. Fokuset er multimedia, og applikasjonen skal gjøre det enkelt å holde styr på bilder, videoklipp, musikk og filmer.

Dell vil ta over stuen din!


Dell Axim X3 er en ny PDA, som skal være tynn, lett og stilig. Blant funksjonene er en integrert WLAN-løsning.

Dell Dimension XPS er en ny PC-modell med fokus på spill, multimedia og andre krevende oppgaver.

Dell 2200MP er en rimelig projektor beregnet for hjemmebruk, og skal i følge Dell bringe bilder av svært høy kvalitet inn i stuen.

Selskapet har ikke kommet med noen spesifikasjoner på disse produktene, og prisene er heller ikke offentliggjort. Men det ser spennnende ut, og vi kommer tilbake med tester av enhetene så snart de blir tilgjengelige i Norge.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer