TEST: Sony WH-1000XM2

Den beste støydempingen har blitt enda litt bedre

… men spørsmålet er om du kommer til å bli mye lykkeligere for 1.000 kroner ekstra.

SILENCIO: Sony er klasseledende på støyreduksjon og serverer denne gangen et par hodetelefoner som gjør det enda litt bedre i flykabinen. Foto: Cecilie Pollen
SILENCIO: Sony er klasseledende på støyreduksjon og serverer denne gangen et par hodetelefoner som gjør det enda litt bedre i flykabinen. Foto: Cecilie Pollen Vis mer
Publisert

I fjor testet vi Sony MDR-1000X; trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Vår konklusjon var at Bose for første gang hadde blitt vippet ned fra tronen hva støydemping angikk, og i tillegg bød Sony på særdeles god lyd, smart betjening og god batteritid.

Sekseren på terningen var utvilsom, og 1000X sto igjen som ett av de aller beste produktene vi testet i fjor; uavhengig av kategori.

Oppfølger senker prisen

Det omtalte Sony-hodesettet har denne høsten falt i pris. Da de ble lansert kostet de 4.300 kroner veiledende, mens de fleste butikker nå selger dem til rundt 2.700 kroner.

Det er selvsagt ikke tilfeldig, for nå er oppfølgeren her i form av dagens testprodukt, WH-1000XM2.

De koster snaue 3.800 kroner i de rimeligste nettbutikkene, så påslaget er altså en drøy tusenlapp kontra fjorårets modell, eller rundt 40 prosent høyere pris.

Så – hva får du for den ekstra tusenlappen?

#1: Batteritid på 30 timer

Spør du oss, er den største gulrota at WH-1000XM2 har fått 50 prosent bedre batteritid, altså opp fra 20 til 30 timer – med støykansellering aktivert (38 om du slår den av).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer