TEST: Ultimate Ears (UE) Wonderboom

Den lille høyttaleren som kan flyte

Og parer seg enkelt med en til om man vil spre lyden.

FLYTER: Bluetooth-høyttaleren Wonderboom kan flyte, tåler en trøkk og spiller høyt. Og koster under tusenlappen. Foto: Pål Joakim Pollen
FLYTER: Bluetooth-høyttaleren Wonderboom kan flyte, tåler en trøkk og spiller høyt. Og koster under tusenlappen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Logitech-eide Ultimate Ears har lenge vært en sterk aktør i markedet for Bluetooth-høyttalere. Sommeren 2014 kåret vi selskapets Boom-høyttaler til best i test, og da kalenderen såvidt hadde bikket over til 2015 fikk storebror Megaboom en sekser på terningen.

Like begeistret var vi ikke for tredjemann, UE Roll; en svært plasseringsvennlig, diskos-lignende høyttaler, hvis lyd ikke stod helt i stil med prisen. Siden den gang har den fått en arvtaker og en vesentlig lavere pris enn da vi først testet den.

I dag er turen kommet til UE-seriens siste tilskudd; UE Wonderboom. Den ser ut som ei lita tønne og koster tett oppunder tusenlappen i butikkene ved lansering.

Se, jeg flyter!

I likhet med Megaboom og 2. utgave av Boom-høyttaleren er Wonderboom vanntett. Den har en IPX7-sertifisering og kan senkes inntil én meter ned i vann i opptil en halvtime.

Skjønt, der blir den ikke værende om du slipper den. En egenskap ved Wonderboom-høyttaleren er nemlig at den kan flyte.

Med andre ord kan den faktisk ligge i bassenget og spille musikk, selv om vår erfaring er at dette fungerer noe begrenset, der lyden blir litt av og på når den dupper under og over vannet og forbindelsen fort blir ustabil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer