Den nye supertelefonen

SNIKTITT: HTC Leo er nå offisiell, og vi har prøvd den.

Den nye supertelefonen
Publisert
Sist oppdatert

I dag lanseres Windows Mobile 6.5 offisielt (og operativsystemet skal for øvrig fra nå av kalles Windows Phone). Samtidig med det nye OSet lanseres det også en rekke nye telefoner, og her i Norge forholder vi oss først og fremst til HTC og Samsung sine modeller.

Noen av disse er i butikk allerede denne uka, noen andre kommer litt senere i høst. Som HTC HD2, også kjent som HTC Leo.

Lekkasjene stemteDu har mest sannsynlig allerede lest om denne telefonen her på ITavisen, da det har jevnlig dukket opp både bilder og video fra diverse uoffisielle kilder. Men nå annonseres telefonen offisielt, og vi har selv hatt anledning til å prøve den.

HTC HD2 er helt klart en av de kraftigste og mest oppsiktsvekkende telefonene på markedet. Den enorme skjermen tiltrekker seg øyeblikkelig oppmerksomhet, samtidig som vi legger merke til hvor tynn og ellers elegant den er. Skjermen har massive 4.3 tommer, og kjører en oppløsning på 800x480. Dermed er den ideell til multimedia, filmavspilling og denslags. Endelig har HTC også gjort noe med kameraet, som tar bilder i 5 megapiksels-oppløsning og har et skikkelig fotolys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer