Denne skal løse alle ladeproblemene

Lader så og si alt.

6-I-1: Denne lille kabelen kan lade så og si alt av elektronikk som lades via USB. Foto: Rolling Square
6-I-1: Denne lille kabelen kan lade så og si alt av elektronikk som lades via USB. Foto: Rolling Square Vis mer
Publisert

Er du blant dem som har en god håndfull duppeditter i hus, har du sikkert behov for mer enn én ladekabel.

iPaden trenger Lightning-kontakt, den nye Android-telefonen bruker USB-C, mens hodetelefonene du kjøpte for to år siden bruker micro USB. Og i andre enden har du en lader med vanlig USB-A-port, mens PC-en din bare har USB-C-porter.

Kjent utfordring? Nå er det noen som prøver å løse den.

SMART: Med USB-C og USB-A i den ene enden og micro USB/lightning og USB-C i den andre, kan inCharge 6 brukes på seks ulike måter. Foto: Rolling Square
SMART: Med USB-C og USB-A i den ene enden og micro USB/lightning og USB-C i den andre, kan inCharge 6 brukes på seks ulike måter. Foto: Rolling Square Vis mer

6-i-1-ladekabel

Skaperne bak ladekabelen inCharge 6 er nemlig i full gang med å lage en ladekabel som skal kunne brukes i alle de omtalte scenariene. Kabelen kommer i to utgaver - en kort variant med magneter som kan festes til nøkkelknippet, og en lengre utgave på halvannen meter.

Via en fiffig konstruksjon kan du i den ene enden bytte mellom USB-C og USB-A («vanlig» USB), og mellom USB-C og Lightning/micro USB i den andre enden.

Det gir med andre ord seks kombinasjoner, som bør være nok til å lade praktisk talt alt du måtte ha av mobiltelefoner, nettbrett, spillkontrollere og den slags hjemme.

Klar i desember

Skaperne skryter også at dette skal være den mest robuste nøkkelring-ladekabelen som er laget, med aluminium i hver ende og nylonforsterkning rundt selve kabelen for å hindre at den knekker.

inCharge 6 skal også være mulig å bruke med hurtiglading, men der er skaperne litt utydelige på hvilke hurtigladingsteknologier som vil støttes. Kabelen skal også kunne brukes til lading fra en mobiltelefon, så lenge den har USB-C-port.

Vis mer Vis mer

Ladekabelen er et prosjekt på folkefinansieringstjenesten Indiegogo, med planlagt utsendelse i desember til dem som backer produktet. Rolling Square, som det sveitsiske selskapet heter, har lansert flere inCharge-produkter tidligere og produksjonen av denne utgaven skal allerede være i gang.

Vil du sikre deg en av de første eksemplarene er prisen i skrivende stund 122 kroner for ett eksemplar av den minste varianten (pluss en hundrelapp i frakt), med rabatter om du bestiller flere.

Som alltid påpeker vi at det å backe et prosjekt på en folkefinanseringstjeneste ikke er det samme som å kjøpe et produkt. Produktet kan bli forsinket, annerledes enn forespeilet eller i verste fall - ikke noe av i det hele tatt. Vårt generelle råd er derfor ikke å bruke penger på slike tjenester som du ikke har råd til å tape.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer