MyKronoz ZeTime

Denne smartklokka slår flere rekorder

Smartklokke med hull i skjermen slo an på Kickstarter.

KLASSISK: Ikke noe futuristisk design her i gården. Den sveitsiske produsenten holder seg ikke overraskende til det klassiske. Foto: Produsenten
KLASSISK: Ikke noe futuristisk design her i gården. Den sveitsiske produsenten holder seg ikke overraskende til det klassiske. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig avsluttet sveitsiske MyKronoz Kickstarter-kampanjen for sin nye hybridklokke ZeTime. Til sammen har de fått inn i underkant av 5,4 millioner dollar – rundt 46 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Ifølge en pressemelding fra selskapet gjør dette dem til det mest innbringende Kickstarter-prosjektet noensinne, riktignok blant europeiske selskap.

Amerikanske Pebble dro til sammenligning inn 20 millioner dollar, og er fortsatt det mest innbringende Kickstarter-prosjektet noensinne.

MyKronoz kan imidlertid også skilte med å ha den høyest folkefinansierte hybridklokka noensinne. Så er det vel også et spørsmål om hvor mange andre hybridklokker som har hatt Kickstarter-kampanje til nå ...

Hull i skjermen

Det som kanskje er mest spennende med ZeTime, er måten de har løst batteriutfordringen på. Dette har de gjort ved å tilby en analog, strømeffektiv løsning på toppen av den mer strømkrevende digitale løsningen.

I praksis vil det si at de har mekaniske visere i tillegg til den digitale TFT-skjermen på 1,22 tommer. Dette har de fått til ved å lage et hull i midten av skjermen, en metode de hevder de er først ute med, slik at viserne kan vises over skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer