Kommentar:

Derfor er AirPods Apples beste nyhet på mange år

Det er en grunn til at «alle» går rundt med Apples trådløse ørepropper.

GENIALE ØREPROPPER: Apple har fått tyn for utseendet på AirPods, men designet er kanskje lurere enn man skulle tro. Innvendig er det masse smart teknologi som gir mye bra funksjonalitet, uten at proppene føles store og klumpete. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
GENIALE ØREPROPPER: Apple har fått tyn for utseendet på AirPods, men designet er kanskje lurere enn man skulle tro. Innvendig er det masse smart teknologi som gir mye bra funksjonalitet, uten at proppene føles store og klumpete. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Mobilen er i ferd med å bli helt trådløs. Jo da, det har den for så vidt alltid vært, men i løpet av noen år blir det helt slutt på å stikke i diverse plugger for å få strøm, lyd og annet.

Apple startet nedtrappingen allerede i 2016, da de fjernet lydutgangen på iPhone 7, til stor oppstandelse, riktignok. Kanskje er det derfor de ennå ikke har tatt vekk Lightning-utgangen, med alt oppstyret rundt 12-tommer MacBook med kun én USB-C-port ferskt i minne.

iPhones Lightning-utgang forsvinner nok før resten av verden er klar for det uansett. Men siden Apples trådløse AirPower-lader, som skal kunne lade både iPhone, AirPods og Apple Watch samtidig, fortsatt ikke er kommet i salg, snart ett år etter siden den ble lansert, blir det kanskje senere enn selskapet har sett for seg.

(Hvis du også venter på laderen, skal målet nå være å få den salgsklar til september, hevder Bloomberg.)

En bestselger

Da Apple lanserte sine trådløse ørepropper AirPods for snart to år siden, fikk selskapet mye tyn fordi man mente 1) folk faktisk ville bruke kablede hodetelefoner og 2) de så kjempeteite ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer