Test av Apple Watch Series 4

Derfor er dette den beste smartklokka akkurat nå

Smartklokka du ikke vil dra hjemmefra uten.

STØRRE ER BEDRE: Apple Watch har fått større skjerm, og er bedre enn noensinne. Men det er ikke bare den nye skjermen som gjør det. Foto: Kirsti Østvang
STØRRE ER BEDRE: Apple Watch har fått større skjerm, og er bedre enn noensinne. Men det er ikke bare den nye skjermen som gjør det. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Apple Watch Series 4 er en solid oppgradering fra forrige generasjon smartklokker fra Apple.

Skjermen er omlag 30 prosent større, noe som gjør at smartklokka er blitt bedre å bruke. Apple har gjort både tekst, knapper og andre grafiske elementer i grensesnittet større, noe som er godt nytt for dem som sleit med å lese skjermen på litt avstand eller kanskje viktigst: Taste riktig kodelås.

Frem til nå har Apple Watch vært tilgjengelig i størrelser på 38mm og 42mm. Nå er det 40mm og 44mm som gjelder.

Selve klokka er marginalt høyere og bredere, men faktisk litt tynnere. Den svarte kanten rundt skjermen er blitt smalere, så klokka fremstår mer elegant. Mer avrundede hjørner løfter også helhetsinntrykket. Forrige Apple Watch ser plutselig gammeldags ut.

Nye urskiver

Apple har også laget noen nye urskiver tilpasset den større skjermen, der man får plass til bittesmå apper (widgets) som ligger på urskiva, og som viser ulik type sanntids-informasjon fra funksjoner og apper.

Selv om Apple fremdeles ikke lar folk lage sine egne urskiver, har man faktisk en del tilpasningsmuligheter takket være disse mini-widgetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer