Det beste søkeprogrammet er blitt enda bedre

Vi har tidligere skrevet om det fantastiske søkeprogrammet Copernic 98 Plus. Nå kommer Copernic 99 Plus med flere viktige nyheter.

Publisert

Copernic 99 Plus er bygget over et annet prinsipp enn det du er vant til når det gjelder søkemotorer på nettet. En søkemotor bruker gjerne 14 dager på å oppdatere arkivene sine, og du vil dessuten ofte få alt for mange svar.

Copernic går i stedet direkte til nettsteder som du synes er interessante, og søker i deres arkiver. Hvis du f.eks. er på jakt etter PC-spill, starter Copernic et søk direkte i arkivene til 10 Spill-nettsteder samtidig. Det betyr at du får tilgang til stoffet sp snart det er lagt ut på disse nettstedene.

I tillegg kan du gjøre søkene enda bedre ved å kjøre et avansert søk i resultatene du har fått (se link til skjermbildet i margen til høyre) selv om nettstedet i utgangspunktet ikke støtter dette. La oss si at du har fått 300 linker i søket ditt. Hvis du rafinerer søket med AND, OR eller ELSE, vil Copernic åpne hver enkelt side og sjekke om de treffer kriteriene du har satt opp.

Mange kanaler

Copernic finnes i en gratisversjon som bare har mulighet for å søke i mange søkemotorer samtidig, søke i epost-databaser og søke i nyhetsgrupper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer