Filter forbauser:

- Det var sjokkerende

Et nytt filter på TikTok tar av, og reaksjonene er ikke bare positive.

FORSTØRRER LEPPENE: Bold Glamour-filteret gjør i praksis det navnet antyder, det «glammer» opp ansiktet ditt. Flere synes i overkant mye. Foto: Celina Stamper
FORSTØRRER LEPPENE: Bold Glamour-filteret gjør i praksis det navnet antyder, det «glammer» opp ansiktet ditt. Flere synes i overkant mye. Foto: Celina Stamper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filtere som forvandler ansiktet er ikke noe nytt, men teknologien bak blir stadig bedre - og kanskje mer skremmende.

«Bold Glamour» er navnet på et nytt filter fra TikTok som vekker oppsikt. I tillegg til at det sminker ansiktet ditt, endrer det beinstrukturen, glatter ut huden og forstørrer leppene, ifølge NBC News.

Dét er ikke oppsiktsvekkende i seg selv. Det er imidlertid måten det gjøres på - som er skremmende realistisk - som gjør at mange reagerer.

Sjokkerer

- Da jeg først så det, var det sjokkerende hvor utrolig ekte det så ut sammenlignet med andre filtere, sier Lindsay Borow, til NBC News.

28-åringen har lagt ut en reaksjonsvideo på TikTok hvor hun sier hun følte seg som en «catfish» - en betegnelse for når noen under falsk identitet tar kontakt med andre på internett, ofte i sammenheng med svindel og misbruk knyttet til romantikk.

Når Borow skrur av filteret i videoen, avslutter hun med: «Jeg har aldri følt meg styggere».

Bold Glamour-filteret har allerede blitt brukt over ti millioner ganger. Veldig mange legger ut videoer hvor de reagerer på hvordan det får en til å se ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer