Apper for iPhone og Android

Dette er årets beste apper til iPhone og Android

Og disse er lastet ned flest ganger.

ÅRETS APPER: Google og Apple kårer de beste appene og spillene i Play Store og App Store. Foto: Martin Kynningsrud Størbu.
ÅRETS APPER: Google og Apple kårer de beste appene og spillene i Play Store og App Store. Foto: Martin Kynningsrud Størbu. Vis mer
Publisert

Et nytt år går mot slutten, og 2018 har vært et minst like spennende mobil(app)år som fjoråret, godt hjulpet av spillfarsotten «Fortnite» som fant veien fra PC og konsoll til Android og iOS. I den anledning har Apple og Google delt ut utmerkelser for årets beste og mest populære apper og spil i App Store og Play Store.

Best i App Store

Vi kan jo starte med Apple og iOS. iPhone-produsenten kårer Procreate Pocket til årets beste iPhone-app. Dette er iPhone-utgaven av den populære tegneappen for iPad. Årets iPhone-spill er «Donut Country», en historiebasert hjernetrimmer.

Hva med iPad? Jo der var det Froggipedia som ble kåret til årets beste app. Dette er en AR-basert (utvidet virkelighet) app som gjør det mulig å dissekrere en frosk i virtuell virkelighet. Årets beste iPad-spill ble «Gorogoa», også det en historiebasert hjernetrimmer.

Apple har også gitt utmerkelser for årets beste app og spill til strømmeboksen Apple TV. I app-kategorien var det treningsappen Sweat som stakk av med seieren mens Alto’s Odyssey ble årets spill.

Selskapet har også publisert lister som viser appene og spillene som hadde flest nedlastinger i løpet av 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer