App Store

Dette er årets beste apper

Lista bærer preg av tida vi er inne i.

DISNEY+: Ikke overraskende er Disney+ på topplisten over årets apper. Foto: Pål Joakim Pollen
DISNEY+: Ikke overraskende er Disney+ på topplisten over årets apper. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I år som i fjor og året før har Apple og Google kåret de beste appene og spillene i sine respektive appbutikker for henholdsvis iOS/macOS/tvOS og Android.

Ikke overraskende er det mye coronarelatert på årets liste.

For eksempel ble appen Wakeout! kåret til den beste iPhone-appen i år. Dette er en treningsapp som består av enkle og raske øvelser som er ment for kontorer og klasserom.

Både Apple og Google kåret «Genshin Impact» til årets beste mobilspill.

Video, kalender og strømming

Zoom, den populære videoappen som «alle» har vært borti en eller annen gang siden mars, fikk utmerkelsen årets app til iPad. Zoom er også den mest nedlastede gratisappen i App Store i år, men har ikke vært helt uten kontroverser.

Hva Mac gjelder, var det kalenderappen Fantastical som stakk av med førsteplassen – en app som stadig er et populært alternativ til Apples egen kalender, og som vi anbefalte helt tilbake i 2014.

Du kan sikkert gjette deg til hvilke Apple TV-app som ble årets beste. Ja, Disney+, som ble tilgjengelig i Norge i høst, som samler Disneys enorme serie- og filmbibliotek – det inkluderer «Star Wars»-universet og Pixar-filmer, i én og samme tjeneste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.