iPhone 14

- Dette er datoen

Apple-kjenner hevder han vet når iPhone 14 skal lanseres.

NY IPHONE: Ifølge Bloombergs Mark Gruman planlegger Apple å avduke iPhone 14 7. september. For ordens skyld er mobilen på bildet en iPhone 13 Pro. Foto: NTB/Reuters/Mike Segar

NY IPHONE: Ifølge Bloombergs Mark Gruman planlegger Apple å avduke iPhone 14 7. september. For ordens skyld er mobilen på bildet en iPhone 13 Pro. Foto: NTB/Reuters/Mike Segar

Vis mer
Publisert

I hele år har det versert rykter om iPhone 14. Hvilke funksjoner som forsvinner, hva som er nytt og hvordan designen blir. Nå hevder Bloombergs Mark Gurman at han vet når Apple avduke iPhone 14.

Ifølge Gurman, som er kjent for sine treffsikre uttalelser når det kommer til alt om Apple, planlegger Apple å avholde et stort arrangement 7. september der iPhone 14 står øverst på menyen.

Samtidig ser det ut til å bli nok et år der iPhone-lanseringen strømmes på nett uten presse og andre i salen, slik Apple har gjort de to siste åra under pandemien.

Mini forsvinner

Skal vi tro de ferske iPhone-ryktene, planlegger Apple å lansere fire iPhone 14-modeller, iPhone 14, 14 Pro, 14 Pro Max og en ny iPhone Plus/Max. Det betyr i så fall at iPhone mini skrotes.

Et bilde publisert på det kinesiske nettstedet Weibo hevder å vise «iPhone 14 Plus», ifølge 9to5Mac. Hvorvidt det blir navnet, gjenstår å se. Tidligere har man trodd den vil hete iPhone 14 Max, ikke Plus.

Av bildet å dømme har den to kameraer bak, akkurat som den vanlige iPhone 14-utgaven. Pro-modellene har begge tre kameraer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer