Lanseres i høst

Dette er nytt i Android 11

De med Pixel-telefoner kan laste ned betaversjonen allerede.

NY VERSJON: Pixel-eiere kan nå laste ned betaversjonen av Android 11, som slippes i høst. Foto: Pål Joakim Pollen
NY VERSJON: Pixel-eiere kan nå laste ned betaversjonen av Android 11, som slippes i høst. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

På denne tiden skulle egentlig årets Google I/O-utviklerkonferanse gått av stabelen, men på grunn av coronasituasjonen verden over er den, som så mye annet, blitt kansellert.

Via nettvideo skulle selskapet i stedet vise frem Android 11 den 3. juni, men valgte å droppe dette arrangementet på grunn av demonstrasjonene i forbindelse med at George Floyd mistet livet under en pågripelse av politiet.

Uansett har Google lettet på sløret om hva som blir nytt i Android 11, som vil ankomme de første telefonene i høst. Allerede nå kan eiere av Pixel 2 og høyere (Googles eget merke) laste ned betaversjonen og prøve den ut, men som vanlig er ikke det noe som nødvendigvis er å anbefale å gjøre på primærtelefonen din, siden betaversjoner ofte kan ha mye smårusk og feil som kan gjøre det ganske irriterende å bruke telefonen.

Også OnePlus har annonsert at eiere av OnePlus 8/8 Pro kan prøve ut betaen allerede nå, men med en solid advarsel blant annet om at ansiktsgjenkjenning, «hey Google» og videosamtaler ikke virker.

Folk, kontroll og personvern

Det er de tre stikkordene Google har fokusert på i denne runden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer