Apple TV

Dette er nytt på Apple TV

Endelig kommer to ting brukerne har ventet på i lang tid.

SPILL: Nå kan du blant annet koble opp en spillkontroll til din Apple TV. Video/Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert

Sammen med iOS 13 til iPhone og iPad, watchOS 6 til Apple Watch og macOS Catalina til Mac-ene, har Apple lansert tvOS 13 til Apple TV. tvOS 13 er ikke spesielt funksjonsrik, men det er to store nyheter som brukerne vil glede seg over.

tvOS 13 er vel å merke kun tilgjengelig for Apple TV 4 og 4K, så hvis du har en eldre modell vil du ikke kunne dra nytte av støtte for Xbox- og PlayStation-kontrollere, ei heller logge inn med flere brukerkontoer.

Hvis du ikke har gjort det ennå, kan du oppdatere Apple TV-en din ved å gå til innstillinger og programvareoppdateringer og søke etter nyeste versjon.

Koble til spillkontroller

En av de mest spennende nyhetene er at du nå kan koble flere Bluetooth-produkter til iPhone, iPad og også Apple TV. Det skjer samtidig som spilltjenesten Apple Arcade lanseres, og å koble en spillkontroller bidrar til å øke spillopplevelsen noen hakk.

For det er ingen tvil om at i enkelte spill er spillstikka overlegen berøringskontroller på skjermen.

Har du en Xbox One-kontroller enn PlayStation DualShock 4 kan du enkelt koble den til Apple TV. Etter at kontrolleren er sammenkoblet med Apple TV, kan du selvsagt bruke den til spilling - i spillene som støtter det - men også å navigere rundt i tvOS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer