iOS 16-triks

Dette har vi savna, Apple!

Endelig kan du kjenne at du skriver.

Blant nyhetene i iOS 16 er muligheten for å få en bitteliten vibrasjon hver gang du trykker på en tast på tastaturet. Video: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

iOS 16 har vært med oss et par uker allerede, og mange har oppdaget små og store funksjoner som er nye.

Blant de mest åpenbare nyhetene er for eksempel den nye låseskjermen, som nå har fått støtte for widgets og andre fiksfakserier.

En av funksjonene som nok går under radaren hos de fleste er at man nå endelig har fått mulighet til å få en bitteliten vibrasjon fra telefonen hver gang man trykker på en knapp på tastaturet. Denne fungerer uansett om du bruker Apples eget tastatur eller ett fra tredjepart, som Gboard eller SwiftKey.

I videoen over ser du hvordan du aktiverer denne funksjonen. For en Android-bruker er ikke dette noe nytt – de fleste Android-tastaturer har hatt denne funksjonen i en årrekke. Men vår erfaring er i hvert fall at den lille tilbakemeldingen gjør at vi sjeldnere skriver feil.

Få også med deg flere iOS 16-tips her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer