Søk på Google og YouTube 2021

Dette har vi søkt mest på i år

To kategorier topper søkene våre på Google og YouTube.

EM-DRAMAET: Den danske fotballspilleren Christian Eriksen er på lista over Googles søketrender blant nordmenn i 2021. Her er han i aksjon under fotball-EM i sommer, der han også kollapset i en kamp. Foto: Wolfgang Rattay/AP/NTB
EM-DRAMAET: Den danske fotballspilleren Christian Eriksen er på lista over Googles søketrender blant nordmenn i 2021. Her er han i aksjon under fotball-EM i sommer, der han også kollapset i en kamp. Foto: Wolfgang Rattay/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotball, Squid Game og Nordre Follo kommune er temaer på lista over søkeord som har økt mest blant nordmenn i 2021, skriver NTB.

Hvert år offentliggjør Google årets søketrender hos nordmenn, som viser hva vi googler mest sammenlignet med året før.

- Sport og underholdning topper lista over årets søkeord. Ettersom lista forteller oss hvilke søk som utmerker seg sammenlignet med året før, kan det nok tenkes at fraværet av mange store sportsbegivenheter i fjor har ført til at disse søkene slo ekstra sterkt ut i år, sier kommunikasjonssjef Sondre Ronander i Google Norge.

Fotball tok fem av ti topplasseringer

Da den danske fotballspilleren Christian Eriksen kollapset på fotballbanen under en kamp mellom hans landslag Danmark og Finland, ble Google-søkene klart preget av dette.

Det var hjertestans som var grunnen til kollapsen, og mange bekymrede TV-seere ble vitne til dramaet som oppsto på banen i København. Heldigvis gikk det bra med Eriksen, men hendelsen preget naturlig nok resten av EM-sluttspillet og var nok en grunn til at mange nordmenn googlet navnet til midtbanespilleren i 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer