Oppo Find X3

Dette kameraet har ingen andre

Oppo sparer ikke på noe i sitt nyeste flaggskip.

SPENNENDE KAMERA: Oppo Find X3 har fire kamerasensorer på baksiden, ett av dem er nærmest et mikroskop. Foto: Oppo
SPENNENDE KAMERA: Oppo Find X3 har fire kamerasensorer på baksiden, ett av dem er nærmest et mikroskop. Foto: Oppo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig passerte de Huawei i det kinesiske mobilmarkedet, men det får ikke Oppo til å hvile på laurbærene. Nå lanserer de et nytt flaggskip med et mobilkamera vi ikke har sett maken til.

Oppo Find X3, som er navnet på mobilen, har det vi forventer av en toppmodell anno 2021, som inkluderer en høyoppløst skjerm med inntil 120 Hz oppfriskingsrate, Snapdragon 888-brikke, god lagringsplass, WiFi 6E og Bluetooth 5.2, og så videre.

Mikroskopkamera

Men det som virkelig stikker seg ut med Find X3, er kameraet, som bokstavelig stikker en god del ut av chassiset. Nesten som pukkelen til en dromedar.

Kameramodulen består av totalt fire sensorer, hvorav to av dem er på 50 megapiksler. Det ene med vidvinkel og en blenderåpning på f/1,8 og det andre er en ultravidvinkel med blender på f/2,2.

Begge sensorer har både optisk og elektronisk bildestabilisator og PDAF-fokus (phase detection autofocus).

Disse er paret med en telefotosensor på 13 megapiksler (blender på f/2,4 og en brennvidde tilsvarende 52 millimeter), i tillegg kommer en makrosensor på 3 megapiksler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.