Dette lanserer Apple i kveld

Her er nyhetene vi forventer fra WWDC 2019.

KALLENAVNET: Konferansesenteret hvor årets WWDC går av stabelen er dekorert med store plakater som trolig hinter om noe av det som blir vist frem i kveld. «Dub dub» er kallenavnet for utviklermessa blant deltakerne. Foto: Christoph Dernbach/DPA/NTB Scanpix
KALLENAVNET: Konferansesenteret hvor årets WWDC går av stabelen er dekorert med store plakater som trolig hinter om noe av det som blir vist frem i kveld. «Dub dub» er kallenavnet for utviklermessa blant deltakerne. Foto: Christoph Dernbach/DPA/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld klokka 19 norsk tid sparker Apple i gang sin årlige utviklerkonferanse, Worldwide Developers Conference, på McEnery Convention Center i San Jose i California.

Apple strømmer pressekonferansen direkte - les hvordan du kan se den nederst i artikkelen.

Julaften for Apple-utviklere

WWDC er julaften for alle som utvikler programvare til Apple-produkter. Det er her Apple bruker å avduke nye versjoner av de ulike operativsystemene sine; iOS, macOS, tvOS og watchOS.

Det er likevel interessant for forbrukerne også, da de nye operativsystemene etter hvert vil finne veien til våre iPhone-er, Mac-er og så videre.

Tradisjonelt har registrerte Apple-utviklere fått tilgang på betaversjoner av de nye versjonene, men de siste årene har imidlertid Apple åpnet betaprogrammet for alle, slik at du og jeg også får prøve de kommende oppdateringene i god tid før de blir lansert på høsten.

Så hva er det Apple kommer til å vise frem i kveld?

Oppdatering 18.30: Rett før pressekonferansen starter, har det blitt avslørt at Apple kommer til å omdøpe iOS på iPad til iPadOS. Det har blitt rapportert om store endringer til iPad på årets WWDC, så det ville ikke vært et unaturlig steg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer