Dette lanserte Apple

Totaloverhaler iMac og introduserer den kraftigste iPad Pro til nå.

IMAC: Kanskje den største Apple-nyheten er den redesignede iMacen som er mye slankere og kommer i syv ulike farger. Foto: Apple
IMAC: Kanskje den største Apple-nyheten er den redesignede iMacen som er mye slankere og kommer i syv ulike farger. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld norsk tid gikk Apples vårlansering av stabelen, og «Spring Loaded», som arrangementet var døpt, var pakket med nye dingser.

Under har vi samlet de fem største nyhetene fra Apples store lansering.

iMac M1

Vi starter med det som trolig var produktet som stjal showet. Nemlig nye iMac som har gjennomgått den største designoverhalingen på flere år og blir tilgjengelig i fargene blå, grønn, rød, grå, gul, oransje og lilla med tastatur, mus og pekeflate i matchende farger.

iMacen er mye tynnere og har smalere ramme rundt skjermen, samtidig er baksiden flat i stedet for buet, som den forrige iMacen. Faktisk er den ikke mer enn 11,5 millimeter tykk.

Den 24 tommer store skjermen har et 4,5K-panel og har Apples True Tone-teknologi, kjent fra iPhone og iPad, som automatisk tilpasser fargetemperaturen etter omgivelsene.

Ikke overraskende er iMacen utstyrt med Apples egenutviklede M1-brikke, som har vist seg å være mer enn kapabel nok hva ytelse gjelder. Mindre varmeutvikling gir også mindre behov for store vifter, og nye iMac har kun to mindre vifter, som gjør at Apple kan lage den mye tynnere enn de foregående modellene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer