30. september 2020

Dette lanserte Google

Storlansering fra søkegiganten, men Norge ble stort sett utelatt igjen.

GOOGLE: Dette er de fire produktene Google lanserte. Foto: Google
GOOGLE: Dette er de fire produktene Google lanserte. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går ble Googles årlige produktlansering avholdt som en direktesendt begivenhet på YouTube. På grunn av coronasituasjonen var arrangementet litt mindre enn tidligere år, men søkegiganten hadde uansett en innholdsrik halvtime i rampelyset i går kveld.

Pixel 5

Vi starter med Pixel 5 som er Googles nye toppmodell. Selskapet har ikke helt lyktes i konkurransen med Apple, Huawei og Samsung i premiumsjiktet i mobilmarkedet, og ser nå ut til å sikte seg mer inn på klassen under.

Brikkesettet er Snapdragon 765G, som befinner seg hakket under Qualcomms 800-serie, og er paret med 8 GB minne og 128 GB lagringsplass.

Skjermen, på 6 tommer, har ikke mer enn full-HD-oppløsning, som tilsvarer 2340 x 1080 piksler i et 19.5:9-format, men til gjengjeld er det snakk om et 90 Hz-panel, som faktisk er mer enn hva de nyeste iPhonene har.

Ellers er kameraet utstyrt med to sensorer. Den ene på 12,2 megapiksler med både optisk og elektronisk bildestabilisator og den andre en ultravidvinkel på 16 megapiksler. Kameraet har selvsagt støtte for Googles imponerende nattmodus, Night Sight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer