Dette liker vi ved iOS 6

Ikke nødvendigvis de store nyhetene som forbedrer brukeropplevelsen mest.

Endelig kan man laste ned en app mens man fortsatt befinner seg i App Store. Utrolig nok tok deg mange revisjoner av iOS før dette var på plass.
Endelig kan man laste ned en app mens man fortsatt befinner seg i App Store. Utrolig nok tok deg mange revisjoner av iOS før dette var på plass. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har vært sagt og skrevet om iOS 6, den nye utgaven av operativsystemet i iPhone, iPad og iPod Touch, som ble tilgjengelig for nedlasting i går. Oppdateringen inneholder mer enn 200 små og store nyheter og forbedringer.

De største nyhetene omfatter blant annet ny kart-applikasjon, tettere Facebook-integrasjon, enkel fotodeling, Facetime over mobilnettet og panoramafunksjon for kameraet. Disse, og de andre store linjene kan du lese om i denne artikkelen.

Men oppdateringen byr også på andre, fiffige nyheter og forbedringer. De figurerer kanskje ikke like ofte i nyhetsoverskriftene, men kan likevel bety mye for deg som bruker mobilen eller nettbrettet mye. Her har vi samlet et knippe av dem:

Ny App Store

Helt nytt og mykere grensesnitt. Ikke fullt så mye informasjon i hvert bilde, men oppleves som renere og mer behagelig, mener vi.

Legg også merke til at søkeresultatene nå gir mer informasjon om topp-treffet:

Og viktigst av alt - du blir ikke lenger kastet ut av App Store når du laster ned en app, den starter nedlasting i bakgrunnen, og du kan fortsette å lete etter flere apper:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer