Dette må du vite om iOS 8

Slik installerer du oppdateringen, og de viktigste nyhetene.

MYE SNACKS: iOS 8 kommer med mange kjekke nyheter, selv om vi må vente på det aller beste til senere i høst. Foto: APPLE
MYE SNACKS: iOS 8 kommer med mange kjekke nyheter, selv om vi må vente på det aller beste til senere i høst. Foto: APPLE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apples nye iPhone 6 kommer ikke i salg i Norge før den 26. september, men allerede i dag kan du få "ny" iPhone.

I dag slippes nemlig iOS 8, nyeste versjon av Apples operativsystem til iPhone og iPad.

Oppdateringen kommer med et drøss av nyheter, men innebærer ikke de samme radikale endringene i brukergrensesnittet som iOS 7 kom med for ett år siden.

iOS 8 dreier seg først og fremst om nye funksjoner og forbedringer som gjør operativsystemet bedre å bruke. Vi gir deg en gjennomgang av de aller viktigste.

Sniktitt på neste Android, Android L

Slik oppdaterer du

Å oppdatere iOS er veldig enkelt. Du kan gjøre det direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch ved å gå tilInnstillinger -> Generelt -> Oppdatering.

Sørg imidlertid for at du har nok ledig lagringsplass på din iOS-enhet. Vi vet ennå ikke hvor mye iOS 8 krever, men du bør nok ha et par gigabyte å gå på.

Les også: Rydd opp på iPhone

Ta også en sikkerhetskopi av filene dine før du setter i gang. Du kan gjøre det via iCloud, ved å gå til Innstillinger -> iCloud -> Lagring og kopiering og trykke på Sikkerhetskopier nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer