iOS 15

Dette mangler når iPhone 13 lanseres

To av de mest spennende Apple-nyhetene lar vente på seg.

SHAREPLAY: FaceTime-nyheten SharePlay er ikke tilgjengelig i iOS 15 fra dag én. Foto: Apple
SHAREPLAY: FaceTime-nyheten SharePlay er ikke tilgjengelig i iOS 15 fra dag én. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Under utviklermessa WWDC (World Wide Developer Conference) i starten av juni, avslørte Apple kommende iOS 15. Blant nyhetene er mer avansert FaceTime, redesign av Safari, en ny fokus-funksjon og «delt med deg» for iMessage-brukere.

Samtidig er det også en rekke iOS-apper som oppdateres med nye funksjoner.

Noen av de annonserte iOS 15-nyhetene blir dog ikke tilgjengelig når Apple starter utrullingen i høst. Det melder nettstedet 9to5Mac som skriver at Apple kutter funksjoner – enten fordi de ikke fungerer ordentlig eller fordi de trenger ytterligere arbeid før lansering.

SharePlay

En av de største nyhetene som ikke blir å se i iOS 15 når operativsystemet mest sannsynlig lanseres i september, er SharePlay. SharePlay gjør det mulig å dele mobilskjermen din, sanger og videoer med en annen i en FaceTime-samtale, men i den seneste iOS 15-betaen er funksjonen fjernet.

Apple selv har bekreftet at SharePlay er blitt deaktivert i beta 6 av iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og macOS Monterey, og at funksjonen ikke vil være tilgjengelig når de nevnte operativsystemene lanseres denne høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer