iPhone 13

Dette skal Apple lansere i høst

Vi forventer lanseringsskred.

IPHONE 13? YouTuber og Apple-kjenner EverythingApplePro har laget denne iPhone 13-skissen for hvordan han tror designen blir. Foto: EverythingApplePro
IPHONE 13? YouTuber og Apple-kjenner EverythingApplePro har laget denne iPhone 13-skissen for hvordan han tror designen blir. Foto: EverythingApplePro Vis mer
Publisert

For teknologiinteresserte er høsten den beste tida av året, når produktlanseringene nærmest kommer som perler på en snor.

Samsung er som vanlig tidlig ute og forrige uke introduserte de blant annet Galaxy Z Flip 3 og Galaxy Z Fold 3. Google er et annet selskap som nylig lanserte nye produkter: Nest Cam og Nest Doorbell, som du om ikke altfor lenge kan lese test av på Dinside.no.

Vi forventer også store nyheter fra Microsoft i høst. IT-giganten skal blant annet lansere Windows 11 og trolig også nye Surface-produkter i oktober eller november.

Den neste, store lanseringa det er verdt å få med seg, er Apples iPhone-arrangement, som finner sted i september.

September: iPhone 13, Apple Watch 7 og AirPods 3

I fjor måtte Apple, trolig på grunn av coronapandemien og utfordringer relatert til den, avvike fra tradisjonen med å lansere nye iPhoner i september. I stedet ble iPhone 12-serien introdusert for verden i oktober, men i år ser det ut til at Apple er tilbake i mer vante omgivelser.

Ryktebørsen sier at iPhone 13, eller hva det endelige navnet blir, blir lansert september, og det er tirsdag den 14. som peker seg ut, og følgende står på menyen:

iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, som tar overfor de respektive iPhone 12-modellene.

Av nyheter peker ryktene på betydelige bedre kamera, forbedret ytelse og batteri og bedre skjermer. Et av områdene Apple og iPhone ligger bak de beste Android-modellene, er bildefrekvensen på skjermen. Android-mobiler har både 90 og 120 Hz, som betyr antall ganger skjermen oppdateres i sekundet, mens iPhone fremdeles har skjermer med 60 Hz-panel.

Raskere bildefrekvens gir et langt mer flytende bilde og en høyere opplevd ytelse i hverdagen. Det er også mye mer behagelig å se på mens du ruller, der teksten i langt større grad holder seg lesbar mens den flytter på seg.

I tillegg til iPhone 13 forventer vi også å se Apple Watch Series 7. Av nyhetene her forventer vi mindre ramme rundt skjermen og mer avanserte helserelaterte sporingsfunksjoner.

Det tredje produktet Apple, ifølge ryktene, skal lansere i september, er AirPods 3.

Nettstedet Bloomberg skriver at AirPods 3 like rundt hjørnet, og ifølge ryktebørsen vil øreproppene ha designlikheter med AirPods Pro – dog uten de myke silikonproppene.

Dette kan gjøre at AirPods 3 passer bedre med flere ører enn den nåværende utgaven, spekulerer ryktene, men det vil tiden vise.

Oktober/november: MacBook Pro 14 og 16

Kanskje mer interessant, selvsagt avhengig av hvem du spør, blir det angivelige arrangementet i oktober/november. Ifølge ryktene skal Apple avduke to nye MacBook Pro-maskiner: en på 14 tommer og en på 16 tommer.

MacRumors skriver at det er store forventninger til de nye laptopene, som kan innebære den største oppdateringa til en MacBook Pro siden 2016.

Blant annet nevnes et nytt panel basert på mini-LED-teknologi og nye kontakter, og kanskje markerer det også Touch Bars sorti. De nye maskinene vil selvsagt også bruke M1-brikka til Apple, eller en nyere utgave, som vi er mektig imponert over.

De nye MacBookene følger etter fjorårets lanseringer av M1-maskinene MacBook Air 13", MacBook Pro 13" og iMac mini.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer