iPhone 13

Dette skal Apple lansere i høst

Vi forventer lanseringsskred.

IPHONE 13? YouTuber og Apple-kjenner EverythingApplePro har laget denne iPhone 13-skissen for hvordan han tror designen blir. Foto: EverythingApplePro
IPHONE 13? YouTuber og Apple-kjenner EverythingApplePro har laget denne iPhone 13-skissen for hvordan han tror designen blir. Foto: EverythingApplePro Vis mer
Publisert

For teknologiinteresserte er høsten den beste tida av året, når produktlanseringene nærmest kommer som perler på en snor.

Samsung er som vanlig tidlig ute og forrige uke introduserte de blant annet Galaxy Z Flip 3 og Galaxy Z Fold 3. Google er et annet selskap som nylig lanserte nye produkter: Nest Cam og Nest Doorbell, som du om ikke altfor lenge kan lese test av på Dinside.no.

Vi forventer også store nyheter fra Microsoft i høst. IT-giganten skal blant annet lansere Windows 11 og trolig også nye Surface-produkter i oktober eller november.

Den neste, store lanseringa det er verdt å få med seg, er Apples iPhone-arrangement, som finner sted i september.

September: iPhone 13, Apple Watch 7 og AirPods 3

I fjor måtte Apple, trolig på grunn av coronapandemien og utfordringer relatert til den, avvike fra tradisjonen med å lansere nye iPhoner i september. I stedet ble iPhone 12-serien introdusert for verden i oktober, men i år ser det ut til at Apple er tilbake i mer vante omgivelser.

Ryktebørsen sier at iPhone 13, eller hva det endelige navnet blir, blir lansert september, og det er tirsdag den 14. som peker seg ut, og følgende står på menyen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer