Apple Spring Loaded

Dette skal Apple lansere i kveld

Ny Apple TV, iPad og kanskje noen overraskelser?

APPLE SPRING LOADED: iPad, Apple TV og AirPods kan være noen av produktene som står på menyen under kveldens arrangement. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
APPLE SPRING LOADED: iPad, Apple TV og AirPods kan være noen av produktene som står på menyen under kveldens arrangement. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var selveste Siri som forsnakket seg og avslørte at Apple skal avholde en produktlansering i dag, 20. april. Apple bekreftet arrangementet, døpt Spring Loaded, kort tid etter forsnakkelsen, men har ikke avslørt hva de faktisk skal annonsere.

Mens høstlanseringene til Apple pleier å være velkjent – i hovedsak nye iPhone-modeller og Apple Watch – varierer det litt hva som står på menyen under vårlanseringen, men ryktebørsen har gitt oss en pekepinn hva Apple har planlagt.

Apple TV

I år er det fire år siden Apple lanserte den forrige Apple TV-boksen, og nå tyder ting på at det er på tide med en oppfølger.

Apple TV 4K er fremdeles en kapabel modell med støtte for 4K, HDR10, Dolby Vision og Dolby Atmos, men det forventes blant annet HDMI 2.1 og støtte for 120 Hz, som styrker Apples spillsatsing, i en ny versjon takket være et kraftigere brikkesett.

Det ryktes også om en ny versjon av Siri Remote-kontrollen, som både er elsket og hatet av brukerne.

Nye iPader

Et annet produkt som ikke er blitt oppdatert på noen år, er iPad mini. I mars skrev Bloomberg at Apple planlegger å introdusere nye iPader og at de kan komme så tidlig som denne måneden. Og blant disse skal det være en iPad mini som angivelig vil ha større skjerm enn dagens modell hvis størrelse er 7,9 tommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer