Dette skal Apple lansere i kveld

Nye versjoner av iOS og iPadOS og kanskje en ny MacBook Pro.

APPLE WWDC: I kveld skal Apples toppsjef Tim Cook introdusere iOS 15 og en rekke andre nyheter. Bildet er fra et tidligere WWDC. Foto; NTB/REUTERS/Elijah Nouvelage/
APPLE WWDC: I kveld skal Apples toppsjef Tim Cook introdusere iOS 15 og en rekke andre nyheter. Bildet er fra et tidligere WWDC. Foto; NTB/REUTERS/Elijah Nouvelage/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Google og Microsofts store utviklermesser unnagjort, er det Apples tur når Worldwide Developer Conference (WWDC) går av stabelen denne uka.

Google hadde blant annet kommende Android 12 på menyen, Microsoft snakket om «neste Windows» som trolig blir avduket 24. juni, og også Apple vil snakke mye om operativsystem.

iOS 15

Øverst på agendaen står naturligvis iOS 15, som kanskje er Apples viktigste produkt sammen med iPhone.

Fjorårets iOS 14-lansering var blant de større og åpnet omsider opp for at brukerne kan velge bort Apple Safari og Mail-app og heller bruke apper som Chrome og Outlook.

Vi er ikke helt sikre på hva som blir nytt med iOS 15 – Apple har klart å holde kortene tett til brystet – men ifølge Bloomberg vil varselsystemet bli overhalet. Nettstedet skriver blant annet at varslene skal vises forskjellig avhengig av hva du gjør, slik at varslene som kommer når du for eksempel sove eller kjører bil, ikke vil se like ut. Dette er noe brukeren kan velge selv.

En annen ting er at iOS 15 skal kunne svare automatisk på meldinger avhengig av nevnte statuser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer