25. mars 2019

Dette tror vi Apple skal lansere i kveld

Ny TV-tjeneste, Netflix for nyheter og kanskje noe mer.

APPLE TV: Når Tim Cook på mandag enter scenen i Steve Jobs Theater, er det trolig for å snakke om Apples TV-planer. Foto: Stephen Lam/Reuters
APPLE TV: Når Tim Cook på mandag enter scenen i Steve Jobs Theater, er det trolig for å snakke om Apples TV-planer. Foto: Stephen Lam/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 25. mars: I helgen kom det ytterligere to rykter rundt Apples storlansering som finner sted senere i dag. Det ene omhandler prissettingen for strømme- og nyehtssatsingene, mens det andre, fra Bloomgberg, hinter om en spilltjeneste fra Apple.

The Wall Street Journal skriver at Apple har vært i forhandlinger med HBO, Showtime og Starz - de to førstnevnte står bak store serier som «Game of Thrones» og «Homeland» - om å tilby en pakke med de tre tjenestene til 9,99 dollar i måneden. Vanligvis koster de tre strømmetjenestene henholdsvis 15, 10,99 og 8,99 dollar per måned i USA.

Samme nettsted skriver også at Apples eget innhold ikke blir gratis. Tidligere rykter har hevdet at iPhone-produsenten planlegger å gjøre eget innhold gratis tilgjengelig for brukere med selskapets produkter, som Mac, Apple TV, iPad og iPhone.

I tillegg hevdes det at prisen på Apple News-tjenesten blir 9,99 dollar i måneden. News-appen er så langt ikke tilgjengelig i Norge, så det er usikkert om dette «nyheter for Netflix»-tilbudet lanseres her til lands. Det gjelder for så vidt også strømmepakken. Per nå er det kun HBO (Nordic) som er tilgjengelig i Norge, men innhold fra Showtime og Starz er riktig nok tilgjengelig via «norske» strømmetjenester som nevnte HBO Nordic og TV 2 Sumo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer