Dimple gir deg flere knapper på telefonen

Snedig bruk av NFC.

KNAPPER: Med Dimple kan du utvide telefonen med flere knapper på baksiden. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
KNAPPER: Med Dimple kan du utvide telefonen med flere knapper på baksiden. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På den typiske Android-telefonen har du knapper for å slå av og på telefonen, volumbrytere og eventuelt hjem, tilbake og programbytte-knapper – enten på eller utenfor skjermen.

Men hender det du savner knapper for å hoppe til neste sang, for å bruke telefonen som lommelykt, ta et bilde med kameraet eller andre ting?

I så fall kan Dimple være verdt en titt.

Dette er et produkt som ennå ikke har sett dagens lys, men som sikter på å bli folkefinansiert på Indiegogo fra 6. mai; en folkefinanseringstjeneste bygd på samme lest som Kickstarter.

De som er først ute med å bidra med penger til utviklingen, kan sikre seg et eksemplar for 15 dollar, mens planlagt pris i butikk vil være 29 dollar dersom alt går etter planen.

Programmér knappene

Ideen er enkel – du klistrer en remse med fire små knapper på baksiden av telefonen, og disse kan så programmeres via en tilhørende app til å utføre ulike kommandoer. Dette skjer via NFC, altså litt på samme måte som Xperia SmartTags som følger med i esken til utvalgte Sony-telefoner, der du ved å berøre brikken med telefonen kan utføre ulike kommandoer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer